Primetimex6
USER
EBT CASHIER
️POS DEAL
️
️
EBT CASHIER
️POS DEAL
️
️
EBT CASHIER
️POS DEAL
️
️
I need EBT ebt food snaps if you know and understanding what I’m saying.
Also we can go on a good deal, which is that, I can ship my pos to you or give you my pos at a spot , I guess if you know how ebt deal goes, you’ll know what to do, but let me break it down for the upcoming and dumb vendor/ suppliers
”You use my POS load and clean your ebt and we share on a perfect agreement on percentage % and payment policy”
Contact INFORMATION
Click
WhatsApp: +12272730558
———————————————————
КАССИР EBT
️POS-СДЕЛКА
️
️
КАССИР EBT
️POS-СДЕЛКА
️
️
КАССИР EBT
️POS-СДЕЛКА
️
️
Мне нужны EBT- продукты в следующем месяце, если вы понимаете, о чём я говорю.
Мы также можем заключить выгодную сделку: я могу отправить вам свой POS-терминал или отдать его на месте. Думаю, если вы знаете, как работают сделки с EBT, вы поймёте, что делать, но позвольте мне объяснить всё для непонятливых и недалёкого поставщика/поставщика.
«Вы используете мой POS-терминал и очищаете свой EBT, а мы делимся идеальной информацией о проценте и условиях оплаты».
КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
Click
WhatsApp: +12272730558
EBT CASHIER
EBT CASHIER
I need EBT ebt food snaps if you know and understanding what I’m saying.
Also we can go on a good deal, which is that, I can ship my pos to you or give you my pos at a spot , I guess if you know how ebt deal goes, you’ll know what to do, but let me break it down for the upcoming and dumb vendor/ suppliers
”You use my POS load and clean your ebt and we share on a perfect agreement on percentage % and payment policy”
Contact INFORMATION
Click
You must be registered for see links
to reach me on TelegramWhatsApp: +12272730558
———————————————————
КАССИР EBT
КАССИР EBT
КАССИР EBT
Мне нужны EBT- продукты в следующем месяце, если вы понимаете, о чём я говорю.
Мы также можем заключить выгодную сделку: я могу отправить вам свой POS-терминал или отдать его на месте. Думаю, если вы знаете, как работают сделки с EBT, вы поймёте, что делать, но позвольте мне объяснить всё для непонятливых и недалёкого поставщика/поставщика.
«Вы используете мой POS-терминал и очищаете свой EBT, а мы делимся идеальной информацией о проценте и условиях оплаты».
КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
Click
You must be registered for see links
For TelegramWhatsApp: +12272730558